Vrnjački Karneval

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Vrnjačkog Karnevala.

Zapratite nas

7. Jul, Aco Pejović

Aco Pejović je izdao svoj prvi album za Best Records 2000. godine. Na prvom albumu nalazile su se pesme: Viđaš li je druže moj, Crni rob, Prolaze dani, prolaze noći i druge. Dobio je nagradu „Oskar popularnosti” iste godine kao debitant. Usledila su mnoga gostovanja po zemlji i inostranstvu, intervjui, emisije.
Nakon toga, 10. septembra 2002. godine objavio je svoj drugi album pod nazivom Prevara. Nastavio je svoju saradnju sa Zlajom Timotićem. Izdvajaju se pesme Pet minuta, Ne diraj mi noći, kao i pesma Prevara za koju je snimio i svoj drugi spot u karijeri.
Aco je nastavio svoj uspon na estradi i 2004. godine u opuštenoj atmosferi sa vlasnikom i producentom Zlajom Timotićem, snimio je svoj treći album „Opušteno”. Iste godine nastupao je na „Budvanskom festivalu” i osvojio je 2. mesto publike i 4. mesto žirija. Pesma Opušteno inicira i dve nagrade, „Zlatni melos” i „Melco”. U Vršcu na manifestaciji „Dani estrade” dobio je nagradu za hit godine. Sa trećeg albuma izdvaja se i pesma „Taksi”.
Godine 2013. Aco Pejović održao je veliki solistički koncert u Beogradskoj areni pred 21.000 fanova na kojem je premijerno otpevao duet sa Zoricom Brunclik, a u junu 2014. godine izdao je duet sa Tropiko bendom Neko treći…